В данный момент новая версия сайта проходит стадию beta-тестирования. Заранее приносим свои извинения за возможные неудобства.
| на главную | карта сайта | обратная связь
Investor.Kirov.ru

Авто объявления Asia

Характеристики:
Марка: Asia
Модель: не указана
Цвет: Желтый
Год: 1986
Тип кузова: Минивэн
Цена: 53376
Тип двигателя: Дизель турбонаддув
Пробег:
Привод: Полный
Объем двигателя:
КПП: Автомат
Мощность:
Руль: Правый
Состояние: Битый
Торг: исключен
Дополнительная информация: Sepatu kasut platform wanita, sneakers platform kasual ireng. Pelanggan sing kinurmatan: 1: Sugeng rawuh ing toko kita! Matur nuwun kanggo milih kita saka produk sing ora kaetung lan muga-muga model sing digawe kanggo nggawe sampeyan katon padha. Lan menehi pengalaman blanja sing nyenengake! 2: Yen sampeyan mbukak masalah Angkutan, ukuran, lan sapiturute Sajrone tuku, hubungi layanan pelanggan. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu. Kita bakal ngrampungake masalah! Aku pengin sampeyan kabeh sing paling apik! Temokake rega: https://t.co/vrmckRTYyD ********************** Tuku sneakers - praktis, wajar Ical dina nalika sneakers dirancang khusus kanggo olahraga. Saiki, kanthi gampang pas karo macem-macem gaya, nggawe gambar modis. Tuku sneakers minangka keputusan sing seimbang lan adoh. Dheweke duwe akeh kaluwihan, yaiku: - kenyamanan, penak. Outsole sturdy, tedheng dipercaya, umur layanan dawa. Produsen sing mantep lan dipercaya nggawe saka bahan sing berkualitas tinggi. Dheweke ambegan, kuwat, iku entheng; - werno-werno kaya. Kabeh ukuran, macem-macem model, palet warna klasik lan asli bakal nambah konsepseur saka sepatu sing cocog. Kabeh wong mesthi bakal nemokake pilihan kanggo awake dhewe; - Mode demokratis modern wis nggawe dheweke dadi pelengkap universal meh ora ana sandhangan. Sing ora diramalake wingi saiki saya wani lan relevan.

Контактная информация:
Имя: RobertBug
Телефон: 86189167529
Е-мейл: zinaznoeva@ya.ru
 
    

Rambler's Top100
© Концепция, разработка - "СКН-Медиа", 2009 г.

Картографические материалы предоставлены Кировским геодезическим центром
ФГУП "Верхневолжское аэрогеодезическое предприятие"
610033, ул. Ломоносова, 22; тел.: 53-17-15; e-mail: vagp@geocentr.kirov.ru.